Seehusen Biler ApS

- Service & reparationer - udført af fagfolk med garanti!

KONCEPTER OG SERVICES

Læs mere om hvilke services vi tilbyder her:

Biludlejning

Har du behov for at leje en bil i forbindelse med servicebesøg på vores værksted, kan vi også hjælpe med det. Vi har altid de nyeste modeller til udlejning til...

Dækopbevaring

Ønsker du at slippe for besværet med at opbevare dine sommer og vinterdæk? Kontakt os for at høre mere om vores dækopbevaringsservice.

Hente/bringe service

Kniber det med tiden når bilen skal til service? Hos os kan vi gøre det nemt og bekvemt for dig når bilen skal til service. Kontakt os og hør nærmere om vores

Hos Seehusen Biler er vi specialister i Skoda, Renault og Dacia.  Vores mekanikere er teknisk uddannet og kvalificeret fagfolk, med mange års erfaring.

Vort værksted er naturligvis udstyret med moderne apparatur og alt det nyeste indenfor elektronisk måleudstyr. Det sikrer, at vi i stand til at servicere samt reparere alle biltyper. Hos os garanterer vi dig en hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst udført service hhv. reparation af din bil, uanset mærke.

Du kan bestille tid på værkstedet ved at kontakte os på tlf.: 48 20 65 05 & 48 20 65 06 eller på Værksted BOOKING.
Ønsker du at vente, mens din bil får lavet service, bliver repareret eller får skiftet dæk er du velkommen til at slappe af i vor cafe, hvor vi byder på dagens avis samt en frisk kop kaffe.

Vi bliver løbende opdateret, selv hvis der er konstateret mindre fejl eller der er forslag til opdateringer og forbedringer. Det bruger vi naturligvis aktivt, når din bil kommer på værksted. Det kan f.eks. være opdateringer af computersystemer, der giver bedre brændstoføkonomi og mindre forurening samt generelle produktforbedringer efter fabrikkens anvisninger. Ved at anvende et autoriseret værksted kan du være sikker på, at der bliver fulgt op på og udført opdateringer og fabrikskampagner, når bilen kommer på værksted.

Kun dit autoriseret-værksted har det nyeste værktøj og de seneste opdateringer af reparationsmanualerne. Samtidig er du sikker på, at din mekaniker har deltaget i tekniske kurser, sådan at al nødvendig viden og kompetencer er den bedste og sidste nye.

Mange nye biler i dag har elektroniske systemer. Disse funktioner kan indstilles på dit autoriserede-værksted med specialudstyr, så de bedst muligt passer til dig. Hvis du ligeledes har et originalt navigationssystem, bliver det løbende opdateret med ny software (ikke selve kortet), som forbedrer og udbygger systemets funktionalitet.

Skal du have lavet service, olieskift, dækskifte, rustarbejde, Airconditionservice, bremser eller andet, så kontakt os. Vi udfører alle slags opgaver – og til en fair pris.