Den nye Renault CLIO

hent prisliste

Den nye Renault CLIO

Er du på udkig efter en familiebil til en super skarp pris? Med en Renault CLIO får du en bil med kørselskomfort ud over det sædvanlige til en rigtig god pris.

Køreglæden, komforten og lydkvaliteten er de centrale egenskaber for denne model fra Renault. Renault CLIOs økonomiske motorer sikrer dig køreglæde i mange år, mens komforten og lydkvaliteten gør enhver køretur behagelig, uanset om det er bykørsel eller lange ture på motorvejen.

En sikker bil

Renaults absolut højeste prioritet er at sikre sikkerheden for alle. Renault CLIO har fået topkarakter i den benhårde Euro NCAP-crashtest, og du og din familie er derfor garanteret en sikker bil.

Økonomiske motorer

På benzinsiden er bilen udstyret med økonomiske motorer, der sikrer et forbrug på 19,2 km/l og emissioner på kun 116 g/km. Dieselmotoren kombinerer køreglæde og maksimal brændstoføkonomi, der sikrer et forbrug på 23,8 km/l og emissioner på 111 g/km.

Nu som Hybrid!

I den nye CLIO Hybrid kombineres den traditionelle brændselsmotor med en elektrisk motor, som udover hurtig start og acceleration samt støjsvag kørsel betyder, at du kan køre i byen på ren elektricitet i helt op til 80% af tiden.* Vælger du CLIO som hybrid forbruger du 40% mindre brændstof* sammenlignet med en konventionel benzinmotor. 

Da den nye CLIO E-TECH ikke er en plug-in hybrid slipper du for at bekymre dig om opladning undervejs på dine køreture. Du får altså både en fremragende distance uden behov for elektriske ladestandere, og en komfort der er helt i top.

Zen

BYG DIN BIL

Intens

BYG DIN BIL