Danmark blandt de udvalgte til ny camper fra Renault

Facebook

LinkedIn

Twitter

Download som PDF

Efter afsløringen af Renault Hippie Caviar Hotel – den ultimative hyldest til luksus på hjul og med et klart link til 60’ernes sorgløse hippieliv – lancerer Renault nu en mere jordnær – men måske også mere praktisk campervan.

De seneste ti år er markedet for campere eksploderet i Europa. Drømmen om det sorgløse og fleksible liv på rejsen – uden at gå på kompromis med komforten, har fået mange til at vælge en camper som deres foretrukne ferieform.

Også i Danmark har man fået øjnene op for det fede camperliv. Derfor er Danmark faktisk et af de kun fem lande i Europa, der næste år kan præsentere den nye Renault Trafic Space Nomad.

Bilen er bygget over den nye Renault Trafic, og er indrettet af den franske virksomhed Pilote, der har bygget campere siden 1962. Space Nomad serien er kendetegnet ved at være spækket med udstyr, der gør rejsen ud i det ukendte til en komfortabel en af slagsen.

Den er naturligvis et fuldt udstyret køkken med to gas kogeblus, integreret vask, 49 liters køleskab, udebord og stole, senge til fire personer. Derudover er der også en udendørs bruser.

Foran er der to komfortable stole, der naturligvis kan vendes 180 grader til passagerafdelingen, der fås i to udgaver. En med en fast to sæders bænk eller tre sæders, der kan forskydes. Uanset vind og vejr kan man tage på tur i den nye Trafic Space Nomad, da kabinen er solidt isoleret, og der er en 2000 watt opvarmningsenhed.

Den nye Trafic Space Nomad er på alle måder et topmoderne køretøj med et robust design med fuld LED lygter, en helt horisontal kølerhjelm og en markant kølergrill.

Indenfor er der et nydesignet instrumentbord med masser af fralægningsplads. Bilen er naturligvis udstyret med de seneste systemer indenfor aktiv sikkerhed, som aktivt nødbremsesystem, advarsel mod vejbaneskift og blindvinkel assistent.

Det hele styres via den 8-tommers store touchskærm, der har integreret Apple Car Play og Android Auto – og i øvrigt kan telefonen oplades trådløst.

Trafic Space Nomad kommer i to længder, og har plads til fem personer, alt efter hvilken variant man vælger. Motormæssigt er der en del at vælge imellem. Fra 110 – 170 hk med manuel og automatiske gearkasse.

Der er endnu ikke priser på den nye Renault Space Nomad.