Ny Renault CAPTUR E-TECH

hent prisliste

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid: En kompromisløs, genopladelig Hybrid!

Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed. Ved blandet kørsel er rækkevidden op til 65 km på rent elektrisk kørsel*.

Alt Image C29

Kom i stødet – helt fra start!

Få sug i maven og kom hurtigt fra start med den effektive, eldrevne acceleration.

Så snart du starten motoren i din CAPTUR Plug-In hybrid, er hele styrken fra den elektriske motor tilgængelig. Du vil ligge mærke til, hvordan du emissionsfrit og næsten lydløst kører gennem byen. og med et forbrug på kun 1,5 liter pr. 100 kilometer i hybridfunktionen og et output på 160 HK kan du nyde din tur med god samvittighed. 

 

 

 

Alt Image C29

Fuldt opladt på tre timer

Oplad effektivt din Plug-In Hybrid så den er klar til at køre på el, næste gang du skal ud at køre.

Oplad din CAPTUR Plug-In Hybrid overalt: Tilslut ladekablet til enten en alm. hus-stikkontakt, ladestation eller wallbox. Ladetiden på batteriet afhænger af hvilken ladetype du benytter dig af. Med MY Renault-appen vil du desuden nemt kunne planlægge en fremtidig opladning eller følge med i din nuværende opladning. Det bliver næsten ikke mere simpelt…

Ladetid fra 0-100% opladet:

– Ladekabel A, standard 6 ampere, alm. husholdsningsudtag: 6 timer med et udtag på 8 Ampere/1,8 kW.

– Ladekabel B, standard offentlig ladestander 11-22 kW: 3 timer uanset effekten i ladestanderen.

 

BESTIL DEN ALLEREDE NU Læs mere om E-TECH teknologien

Renault CAPTUR Genopladelig hybrid

Hidtil uset køreglæde

Samme hurtige reaktionsevne i en Renault hybridbil som i en normal elbil? Vi bruger teknologien og erfaringerne fra vores mange år i Formel 1, i alle vores hybrid biler. Derfor er der garanti for i din nye CAPTUR E-TECH plug-in er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Dit køretøj starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Renault CAPTUR Genopladelig hybrid

Den passer til alle situationer i dit liv!

Hvem nyder ikke friheden ved selv at vælge? Det kan du nu, takket være den nye CAPTUR E-TECH plug-in. Med dens dobbelte motortype kan du køre næsten 65 km i byerne på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. En løsning der passer til alle typer af rejser livet har at byde på. Er du klar til at nyde friheden?

Renault CAPTUR Genopladelig hybrid

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi

Med over 10 års ekspertise fra vores forskning i Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du kører med ro i sindet! Nyd den gode følelse som udledningsfri kørsel giver dig, samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

Skab en bil, der passer perfekt til dig

Skil dig ud fra mængden! Ny CAPTUR gør brugertilpasningen optimal, både indvendigt og udvendigt.

På forkanten af teknologien

Den nye CAPTUR er udstyret med den seneste teknologi og baner vejen for autonom kørsel for at øge din køreglæde uden at gå på kompromis med sikkerheden. Nyd en afslappet kørsel!

UDSTYR

Den nye CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid passer stadig perfekt ind i alle steder i livet

Det bedste af CAPTUR er der stadig: brugertilpasseligt design og oplevelsen om bord, banebrydende teknologi med de største skærme i kategorien; og den glidende og sammenfoldelige bænksæder bagi.

MULTI-SENSE

Renault CAPTUR - MULTI-SENSE genopladelig hybrid SUV

Med MULTI-SENSE kan du brugertilpasse din nye CAPTUR, så den svarer til dit humør og kørestil. Du kan vælge mellem tre brugertilpassede kørefunktioner og otte forskellige slags belysning. Med ECO-funktionen har du mulighed for at køre helt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t.

 

Zen

BYG DIN BIL

Intens

BYG DIN BIL