Renault Megane 100% Electric

Megane E-Tech 100% electric

De aerodynamiske linjer giver bilen et karakteristisk look.

20” alufælgene, fuld LED-signaturlygterne, 3D-striben bag, designelementerne i farven varm titanium på kofangerne samt kromdetaljerne kendetegner et helt nyt og originalt design.

ERGONOMISK OG RUMMELIG

Den eksklusive platform på Megane E-Tech 100 % electric har et helt fladt gulv, og der frigøres desuden mere plads pga. instrumentpanelet og midterkonsollens konstruktion.

FØRSTEKLASSES KØREOPLEVELSE

Slap af i et genopfundet passagerrum, hvor alt er designet til at forenkle dine køreture. Ræk hånden ud fra dit justerbare, optimerede sæde og rør ved den brede 774 cm2 store L-formede openR-skærm.

MODULOPBYGGET DESIGN OG OPBEVARING

Induktiv trådløs oplader foran, USB-C-port bag i bilen, opbevaringsrum i midterkonsollen, 33 l opbevaringsrum i midten og i siden samt 440 l bagagerumsvolumen. Megane E-Tech 100 % electric gør opholdet i bilen skønt.

Ren teknik

MED INDBYGGET GOOGLE: DIN OPKOBLEDE KØREOPLEVELSE

Brug openR link-system med indbygget Google til at konfigurere op til 5 konti.
Få adgang til dine foretrukne apps og drag fordel af det bedste ved Google uden at forbinde din telefon.

LIDT HJÆLP I BILEN

Få håndfri hjælp i bilen med Google Assistant. Ring nemt op eller send en tekstbesked til en ven, få rutevejledning, sæt påmindelser eller justér endda temperaturen i bilen. Du kan også bruge din stemme til at betjene kompatible smarte enheder i hjemmet.
Du skal bare sige “Hey Google” eller trykke på stemmebetjeningsknappen på rattet for at komme i gang.

NYD NAVIGATION I REALTID

Google Maps giver dig fordelene ved en nøjagtig og pålidelig navigation med opdatering af informationer i realtid. Nyd en brugertilpasset oplevelse: gem dine foretrukne adresser, navigationsforslag med mere. Særlige funktioner i GoogleMaps til elbiler kombineret med Google Assistant giver dig mulighed for at optimere brugen af din Megane E-Tech 100% electric og nå frem til din destination med sindsro.

FÅ ADGANG TIL DINE FORETRUKNE APPS

Amazon Music, Easy Park, Radio Player med mere. Dine foretrukne apps er allerede integreret i openR link-skærmen i din Megane E-Tech 100% electric. Afspil din foretrukne musik, lyt til lydbøger, podcasts og brug dine foretrukne apps under din køretur. Der vil blive tilføjet flere apps over tid. Du behøver ikke at gøre noget: Regelmæssige opdateringer sker automatisk.

FØRSTEKLASSES HARMAN KARDON-LYD

Det eksklusive nye Harman Kardon-system giver en immersiv oplevelse for alle passagerer. Det giver i alt 410W via 2 tweetere på instrumentbrættets sider, 2 woofere i fordørenes paneler, 2 tweetere og 2 woofere i bagdørenes paneler og 1 subwoofer i bagagerummet. Musikken forvandles til en uforglemmelig oplevelse med 5 forskellige lydbilleder og Quantum Logic Surround™-teknologi.

se video

optimeret sikkerhed

26 køreassistancesystemer og sikkerhedssystemer giver et løfte om en problemfri kørsel.

KØREASSISTANCESYSTEMER

Optimer køreoplevelsen med 8 køreassistanceteknologier.

SIKKERHED

Smarte køreassistancesystemer overvåger trafikforholdene og advarer dig mod uventede begivenheder på vejen.

PARK ASSIST

Frygt aldrig en parallelparkering mere og udfør nemt alle dine parkeringsmanøvrer med park assist-systemer.

360° INNOVATION

Den nye CMF-EV-platform er udstyret med et ultraslankt 60 kWh batteri og en kompakt 160 kW elektrisk motor. Den har en optimeret vægtfordeling, en længere akselafstand, et helt fladt gulv og et lavere tyngdepunkt, så bilen er mere smidig, og der er mere plads i kabinen.

AVANCERET AERODYNAMIK

Forskning indenfor innovativ aerodynamik bidrager også til at øge rækkevidden. Den beherskede højde, tagets udformning, de smalle dæk, de skulpterede kofangere og de skjulte dørhåndtag er alle egenskaber der øger bilens effektivitet.

ØGET RÆKKEVIDDE

Megane E-Tech 100% electric er et af de letteste køretøjer i sin kategori (1620 kg). Et system inde i bilen regulerer automatisk batteriets og motorens temperatur. Du kan drage fordel af en øget rækkevidde med tilsvarende effekt uanset de omgivende forhold.

Genopfindelse af elbilen

Megane E-Tech 100% electric er med dig, hvor end du tager hen.
I kraft af Renaults R&D ekspertise har den en rækkevidde på op til 458 km (296 km med 40 kW batteriet).

OPLADNINGSLØSNINGER

Der står et bredt udvalg af brugertilpassede løsninger til din rådighed for opladning i hjemmet, på arbejdet eller på vejen. Renault Megane E-Tech 100% electric leveres med et mode 3 type 2 kabel, der kan bruges til en Wallbox i hjemmet eller på en offentlig ladestation.

BEVAR FORBINDELSEN TIL DIN BIL MED MY RENAULT

Gør dit hverdagsliv mere enkelt ved hjælp af My Renault-appen og ved at fjernkontrollere bilen fra din telefon: Resterende rækkevidde, ladestandere i nærheden, programmering af opladning, planlægning af køreture og meget mere.

ANHÆNGERTRÆK OG CYKELHOLDER

Du kan nemt transportere op til 3 cykler ved hjælp af et anhængertræk (fast eller aftageligt uden værktøj) og vores store udvalg af anhængertræk med cykelholder. Ikke flere besværligheder: Din cykelholder vipper væk, hvilket giver dig adgang til bagagerummet.

UDVALG AF LADEKABLER

Ud over standardkabler, vælg nogle ekstra lange kabler for større brugervenlighed: 6,5 m lange i stedet for 5 m kabler som standard.

DOBBELTGULV OG OPBEVARING

Det er nemmere at opbevare ladekabler og endda det lejlighedsvise ekstra kabel i adskilte rum under et dobbeltgulv.

versioner

EQUILIBRE

– 18″ oston alufælge
– bakkamera
– køretilstand ændres med styretøj
– smartphone-replikation

EVOLUTION ER

– 12″ openR link multimediesystem: navigation, Google tjenester, Arkamys Auditorium lyd, 6 højttalere
– høj opbevaringskonsol med armlæn

TECHNO

– høj opbevaringskonsol med armlæn
– automatisk aircondition

ICONIC

– 20″ enos diamantslebne alufælge
– forkofanger med “F1 bøjle” i farven varm titanium
– 6 trins justerbare forsæder med massagefunktion + lændestøtte
– 12″ openR link multimediesystem: navigation, Google tjeneste, Harman Kardon premium, 9 højttalere

1) fås i versionerne equilibre, techno og iconic. Evolution-versionen med udvidet rækkevidde fås kun med 130 hk
2) fås i versionerne evolution og equilibre med 220 hk
3) fås i evolution-versionen med udvidet rækkevidde