Om Seehusen Biler

Om Seehusen Biler.

Hos Seehusen Biler er vi specialister i Renault, Dacia og Skoda. Vores personale er uddannede og kvalificerede fagfolk, med mange års erfaring.
Vort værksted er naturligvis udstyret med moderne testere og elektronisk måleudstyr. Det sikrer, at vi er i stand til at servicere og reparere alle biltyper. Hos os garanterer vi dig, at vi er hurtige, effektive og kvalitetsbevidste, uanset mærke.
Vi modtager løbende opdateringer til vores bilmærker. Det bruger vi naturligvis aktivt, når din bil kommer på værksted. Det kan f.eks. være opdateringer af computersystemer, der giver bedre brændstoføkonomi og mindre forurening samt generelle produktforbedringer efter fabrikkens anvisninger.
Hos Seehusen Biler har vi det nyeste værktøj og de seneste opdateringer af reparationsmanualerne. Samtidig er du sikker på, at vores mekanikere har deltaget i tekniske kurser, så viden og kompetence er up-to-date.
Du kan bestille tid på værkstedet ved at kontakte os på tlf.: 48 79 81 91 eller på Værksted BOOKING.
Ønsker du at vente, mens din bil er på værkstedet, er du velkommen til at slappe af i vores lounge område. Her kan du blive opdateret på dagens nyheder. Og vi byder naturligvis på en frisk kop kaffe samtidig.
Har du selv brug for at kunne arbejde imens vi passer på din bil, så er du meget velkommen til at benytte vores dertil indrettede kontorfaciliteter. Via vores gratis Hotspot kan såvel tlf. som Skype eller Zoom møder nemt klares uforstyrret.
Skal din bil til service, olieskift, dækskifte, airconditionservice, bremseservice eller andet, så kontakt os. Vi udfører alle slags opgaver til en fair pris.
På gensyn hos Seehusen Biler

Medarbejdere

Jesper Seehusen

Jesper Seehusen

Direktør & Reservedelschef

Morten Mandsberg

Morten Mandsberg

Eftermarkeds & Salgschef

Sven Marquar

Sven Marquar

Sælger