Om Seehusen Biler

Om Seehusen Biler.

Hos Seehusen Biler er vi specialister i Renault, Dacia og Skoda. Vores personale er uddannet og kvalificeret fagfolk, med mange års erfaring.

Vort værksted er naturligvis udstyret med moderne apparatur og alt det nyeste indenfor elektronisk måleudstyr. Det sikrer, at vi i stand til at servicere samt reparere alle biltyper. Hos os garanterer vi dig en hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst udført service hhv. reparation af din bil, uanset mærke.

Du kan bestille tid på værkstedet ved at kontakte os på tlf.: 48 79 81 91 eller på Værksted BOOKING.

Ønsker du at vente, mens din bil får lavet service, bliver repareret eller får skiftet dæk er du velkommen til at slappe af i vor cafe, hvor vi byder på dagens avis samt en frisk kop kaffe.

Vi modtager løbende opdateringer, Det bruger vi naturligvis aktivt, når din bil kommer på værksted. Det kan f.eks. være opdateringer af computersystemer, der giver bedre brændstoføkonomi og mindre forurening samt generelle produktforbedringer efter fabrikkens anvisninger.

Hos Seehusen Biler har vi det nyeste værktøj og de seneste opdateringer af reparationsmanualerne. Samtidig er du sikker på, at din mekaniker har deltaget i tekniske kurser, sådan at al nødvendig viden og kompetencer er den bedste og sidste nye.

Skal din bil til service, olieskift, dækskifte, rustarbejde, Airconditionservice, bremser eller andet, så kontakt os. Vi udfører alle slags opgaver – og til en fair pris.

Medarbejdere

Jesper Seehusen

Jesper Seehusen

Direktør & Reservedelschef

Allan Larsen

Allan Larsen

Servicerådgiver

Morten Mandsberg

Morten Mandsberg

Eftermarkeds & Salgschef

Sven Marquar

Sven Marquar

Sælger