Renault E-TECH - Renaults nye hybridbiler

Hent prisliste

Renault er på vej med et helt nyt line-up af modeller baseret på den nye, innovative E-TECH-hybridteknologi.

Renault E-TECH tager udgangspunkt i Renaults el-ekspertise, som vi kender fra den elektriske bybil ZOE, og er beskyttet af 150 patenter. Teknologien giver en øget brændstofeffektivitet og reducerer dit brændstofforbrug med op til 40 % under bykørsel (i henhold til WLTP ved blandet kørsel).

Hybrid og genopladelig hybrid

Med E-TECH-programmet præsenterer Renault de mest populære modeller som hybrid eller genopladelig hybrid – også kendt som plug-in hybrid.

I en hybridbil fungerer den elektriske motor og den traditionelle brændstofmotor sammen, så hybridbilen oplader under kørslen og således ikke skal tilsluttes strømforsyning via kabel. I en plug-in hybrid får du alle fordelene fra en hybridbil – kombineret med fleksibiliteten ved selv at kunne oplade bilen ved hjælp af ladestik hjemme eller i byen.

Vær blandt de første til at prøvekøre Renault E-TECH-modellerne via knappen herunder.

CLIO E-TECH Hybrid

Med CLIO E-TECH kan du køre elektrisk i op til 80% af tiden ved bykørsel – mærk glæden ved en helt lydløs og elektrisk oplevelse.

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid tilbyder uovertruffen alsidighed. Ved bykørsel er rækkevidden på ren el helt op til 65 km.

MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid

Med den nye MEGANE Plug-in Hybrid vil du kunne køre op til 50 km. på ren el og dermed få dækket dit daglige kørselsbehov uden emissioner! 

Renault E-TECH - Renaults nye hybridbiler

13 + 8 =

INTENS E-TECH

BYG DIN BIL