Ny Renault MEGANE Sport Tourer

hent prisliste

Den nye MEGANE Sport Tourer

fokuserer på alsidighed med sin genopladelige Plug-in Hybridmotor som kombinerer en 1,6 liter benzinmotor og to elektriske motorer. Få det bedste ud af de elektriske motorer og nyd en lydløs og behagelig kørsel med en enestående reaktionsevne (op til 65 km (1) med ren el-kørsel i byen). Hvad hvis jeg skal køre længere? Du kan bekymringsfrit tage på lange ture hvor benzinmotoren tager over og sikrer dig den ønskede rækkevidde.

Stort og fleksibelt bagagerum

Et rummeligt bagagerum (op til 563 liter), en rekordlang lastlængde (2,7 m) og smarte opbevaringsløsninger. Den nye MEGANE Sport Tourer tilpasser sig efter dine behov og rummeligheden vil leve op til dine høje forventninger!

Udnyt pladsen om bord

Et stor bagagerum, den længste lastlængde i sin klasse og mange opbevaringsrum, den nye MEGANE Sport Tourer kombinerer komfort, stil og brugervenlighed.

Fuld integration med MyRenault

Med MyRenault app’en kan de skemalægge dine ladetider så de bliver billigst muligt, planlæg en opvarmning din bil til de kolde morgener, følge med i service og vedligeholdelse samt sende din planlagte ruter direkte fra telefonen til bilen. Integreret teknologi når det er nemmest.

Den elegante og rummelige stationcar

Et sporty ydre med robuste skuldre og et moderne cockpit med sofistikerede detaljer. Den nye MEGANE Sport Tourer holder sin sportslige stationcarstil der kombinerer elegance med alsidighed.

Den sporty version af den i forvejen sportslige stationcar

Med sine sensuelle linjer og raffinerede detaljer er den nye MEGANE Sport Tourer langt foran, hvad angår stil! Med R.S. Line modellen vil du få en bil der er udstyret med ikoniske designdetaljer fra vores F1 og R.S. Line-modelprogrammer, såsom:
 
  • Racer front splitter
  • Fremhævede udstødningsrør i kromfinish
  • Karakteristiske 17” og 18” fælge
  • Læderrat med det dobbelte R.S. logo
  • Sportspedaler i aluminium
  • Alcantara® betræk med indbyggede nakkestøtter.

Zen

BYG DIN BIL

Intens

BYG DIN BIL

R.S. Line

BYG DIN BIL