Ny Renault ZOE

Hent prisliste

ET DRISTIGT DESIGNBybilen, der gør dit hverdagsliv elektrisk

Et moderne og dynamisk design, dristige kurver og det helt rigtige strejf af uforskammethed… Renault ZOE understreger sin personlighed og forbedrer din hverdag. Hejs el-flaget med stolthed!

 

                                                                                thumbnail

“Renault har med den nye ZE.50 opdateret ZOE på flere fronter…”

Motorsiden.dk

“Zoe er en meget avanceret bil.”

Easy Electric Life!

Planlægger du en rejse? Forbered din rejse ned i de mindste detaljer med MY Renault-appen. Rækkevidde, opladning, rute… Kør af sted med sindsro!

 

RÆKKEVIDDE

Blå Renault ZOE, udvendigt

Rækkevidde på op til 393 km (WLTP*)

Med en kapacitet på 52 kWh giver batteriet i  ZOE dig mulighed for at køre op til 393 km (WLTP*).

BEREGN DIN RÆKKEVIDDE      

ONLINE-SERVICES

* WLTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej), for ZOE Go-versionen udstyret med 15″ fælge.

** De nævnte værdier her for varighed og afstand er beregnet ud fra resultater opnået med den nye ZOE under WLTP-testmetoder, som sigter efter at svare til de faktiske forhold for brug af bilen. De tager dog ikke hensyn til type kørsel efter opladning. Opladningstiden og den tilbagelagte rækkevidde afhænger også af temperatur, slid af batteri, effekt-output, kørestil og opladningsniveau.

Elektriske gys

Renault ZOE bliver stadig nemmere at bruge og er på forkanten af el-ydeevne, hver eneste detalje er designet af vores eksperter for at sikre, at den er indbegrebet af Renaults innovation og modernitet.

R135 motor (100 kW)

R135 motor (100 kW)

Med elmotoren med 135 hk kan du  gøre dig klar til en køreoplevelse, der både er dynamisk og afslappende, uden støj eller vibrationer!

 

B-FUNKTION

B-FUNKTION

B-funktionen øger din bils deceleration, så du har mindre behov for at bremse og får en mere afslappende og nemmere kørsel i byer og tæt trafik.

KØREASSISTENT

KØREASSISTENT

Renault ZOE er udstyret med mange køreassistentsystemer for at garantere din sikkerhed under alle forhold og gøre dine manøvreringer nemmere. Vær et skridt foran!

BYG DIN BIL